Σταθερά καλάθια και καλαθοφόραΣταθερά καλάθια και καλαθοφόρα οχήματα βοηθούν σε πλήθος εφαρμογών. Εμείς είμαστε εδώ, με τον κατάλληλο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, για να σας προσφέρουμε και αυτές τις λύσεις.

Δουλέψτε σε μεγάλο ύψος, εμείς σας υποσχόμαστε άνεση και ασφάλεια.

Για καλαθοφόρα οχήματα και σταθερά καλάθια,

καλέστε στο κιν. 693 22 05 671

περονοφόρα κλαρκΗ "ΓΕΡΑΝΟΙ ΣΑΚΗΣ" παρέχει στους πελάτες και την δυνατότητα ενοικίασης κλαρκ. Μηχανήματα ελεγμένα και πλήρως αξιόπιστα για να ολοκληρώσετε τις εργασίας σας με κάθε επιτυχία.

Όλα μας το οχήματα πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις λειτουργίας.

Κι επειδή οι ανάγκες σας αποτελεούν για εμάς προτεραιότητα, σας νοικιάζουμε το περονοφόρο όχημα (κλαρκ) μαζί με τον χειριστή.

Διαθέτουμε έμπειρους χειριστές που θα σας βοηθήσουν σε κάθε εφαρμογή, ολοκληρώνοντας την επιτυχώς και οικονομικά.

Ζητήστε προσφορά στο 693 22 05 671

Μπορούμε να μεταφέρουμε με ασφάλεια, άμεσα και οικονομικά το σκάφος σας. Διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένα γερανοφόρα φορτηγά και εξειδικευμένο και κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό.

Η ανέλυση και η καθέλκηση του σκάφους σας δεν είναι εύκολη υπόθεση και εμείς έχουμε τον τρόπο να την εκτελέσουμε με απόλυτη επιτυχία

Ζητήστε προσφορά στο 693 22 05 671

 

11951777 886605424727626 1813893853229060958 n

 Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα...

...την μεταφορά έργων τέχνης και αγαλμάτων. Χωρίς καθυστερήσεις, οικονομικά, με την βοήθεια του ειδικού εξοπλισμού μας και του εξειδικευμένου προσωπικού εκτελούμε με συνέπεια και απόλυτη επιτυχία τέτοες ιδιαίτερες εργασίες.

Τα φορτηγά μας φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και τηρούν τις αναγκαίες προϋποθέσεις για τη σωστή και ασφαλή μεταφορά έργων τέχνης και αγαλμάτων. 

 

Η μεταφορά μεγάλου αριθμού έργων τέχνης, αγαλμάτων και γλυπτών μας έχει ανατεθεί. Κάθε μεταφορά ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ζητήστε προσφορά στο 693 22 05 671

 

Μεταφέρουμε το Πιάνο σας ασφαλώς!
Πάντα με εξειδικευμένο προσωπικό.

Μια εργασία με πολλές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες είναι αυτή της μεταφοράς πιάνων. Το μεγάλο βάρος αλλά και η μορφολογία του πιάνου καθιστούν υποχρεωτικό, η μεταφορά του να εκτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό, ειδικό εξοπλισμό και φυσικά από ανθρώπους που έχουν σχετική εμπειρία.
 
Με σεβασμό στον πελάτη και στην ιδιαιτερότητα της εν λόγω εργασίας μπορούμε να μεταφέρουμε το πιάνο σας με ασφάλεια και σε προσιτές τιμές.
 

Ζητήστε προσφορά στο 693 22 05 671

Διαθέτουμε γερανούς, ανυψωτικά μηχανήματα και κλαρκ, έτσι μπορούμε να καλύψουμε ένα μεγάλο εύρος εργασιών. Μπορούμε να υλοποιήσουμε τις πιο πολύπλοκες και απαιτητικές εργασίες, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και έχοντας στο επίκεντρο τον πελάτη.

Γερανοί, ΑνυψώσειςΤο βασικό αντικείμενο της εταιρείας μας είναι αυτό των ανυψώσεων. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα μηχανημάτων και γερανών. Μπορούμε να καλύψουμε με επάρκεια κάθε σας ανάγκη. 

Πάντα με τον κατάλληλο εξοπλισμό, με οδηγό την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις. Όλες οι ανυψώσεις γίνονται με ασφάλεια και ευελιξία.

Διαθέτουμε και σταθερά καλάθια, για τις περιπτώσεις που οι συνθήκες το απαιτούν.

 

Ζητήστε προσφορά στο 693 22 05 671

 

Μεταφορά μηχανημάτων, μεταφορά σκαφών αναψυχής, μεταφορά κοντέινερ, μεταφορά σιλό, μεταφορά οχημάτων και άλλων βαρέων φορτιών. Κάθε εργασία όσο δύσκολη και αν είναι θα υλοποιηθεί χάρη στον άρτιο εξοπλισμό μας και την πολυετή εμπειρία μας.

Φορτοεκφορτώσεις δομικών υλικών, μαρμάρων, ξυλείας, βαριών αντικειμένων κ.τ.λ. Όλα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη πάντα με ασφάλεια και συνέπεια.

Μεταφορά και τοποθετήσεις μηχανημάτων, άλλος ένας τομέας που μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Όσο πολύπλοκη και αν είναι η εφαρμογή θα την υλοποιήσουμε με απόλυτη επιτυχία στους χρόνους που ο πελάτης επιθυμεί.

Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη εμπειρία  για να χειριστούμε την αποσυναρμολόγηση, την μεταφορά και την επανασυναρμολόγηση μεγάλων και βαρέων μηχανημάτων.

  • slide_1
  • slide_2
  • slide_3
  • slide_4
  • slide_5
  • slide_6